Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Αϊντάχο

Ακίνητα προς πώληση στο Αϊντάχο

Το Αϊντάχο καταλαμβάνει μια ηπειρωτική μερίδα των βορειοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών και συνορεύει στα βόρεια με την καναδική επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας, στα δυτικά με τις πολιτείες της Ουάσινγκτον και του Όρεγκον, στα νοτιοδυτικά με τη Νεβάδα, στα νοτιοανατολικά με τη Γιούτα. στα ανατολικά με το Wyoming και στα βορειοανατολικά με τη Μοντάνα.

 Οι προοπτικές για την αγορά ακινήτων του 2018 φαίνεται να είναι θετικές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα τελευταία νέα φαίνεται πολύ ενθαρρυντικά τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές. Τα νέα σπίτια χτίζονται καθημερινά, γεγονός που επιτρέπει στους πιθανούς αγοραστές να έχουν πολλά να επιλέξουν από όλες τις αγορές, σε κάθε κράτος.

Είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε τελικά ένα ακίνητο προς πώληση στο Αϊντάχο; Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας παράσχουν όλα τα στοιχεία και τα στοιχεία που χρειάζονται για να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση.

Η αγορά ακινήτων του Αϊντάχο βρίσκεται σε διαφορετική θέση, δεν έχει προβλήματα με τη χρηματιστηριακή αγορά, έχει ελάχιστες ή καθόλου επιπτώσεις στη στέγαση. Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα κατάρρευσης της αγοράς ακινήτων είναι ελάχιστη.

Η ανάγκη για νέα ιδιοκτησία προς πώληση στο Αϊντάχο είναι πολύ υψηλή αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο το έθνος και η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη. Επομένως, εάν έχετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Αϊντάχο, είναι πιθανό ότι έχετε δύο ή περισσότερους δυνητικούς αγοραστές που ανταγωνίζονται για την ιδιοκτησία σας. Οι πωλητές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς ακινήτων του Αϊντάχο. Ανεξάρτητα από τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το χρηματιστήριο στο σπίτι, η αγορά ενός σπιτιού σε μια περίοδο όπου τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων είναι χαμηλά θα είναι κερδοφόρα με την πάροδο του χρόνου

Το Boise είναι η πρωτεύουσα του Αϊντάχο και εδώ η άνοιξη θεωρείται συχνά η εποχή των πωλήσεων λόγω του θερμότερου κλίματος που επιτρέπει σε περισσότερους αγοραστές να βγουν και να ελέγξουν το διαθέσιμο ακίνητο προς πώληση στην περιοχή του Αϊντάχο. Γι 'αυτό πρέπει να μάθετε περισσότερα για την αγορά ακινήτων του Αϊντάχο. Αυτή την άνοιξη στο Boise, η αγορά βλέπει μια πολύ χαμηλή προσφορά κατοικιών και αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​για τους πωλητές.

Αν και θα μπορούσε να είναι μια αγορά ευνοϊκή για τους πωλητές, είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αγοράσετε ακίνητα προς πώληση στο Αϊντάχο. Αν και οι τιμές των κατοικιών αυξάνονται στους περισσότερους σταθμούς του μετρό, οι συνολικές τιμές κατοικιών στο Boise και τις γύρω περιοχές είναι χαμηλότερες από τις μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα.

Τα επιτόκια αυξάνονται σιγά-σιγά, αλλά εξακολουθούν να είναι ιστορικά χαμηλά. Οι τοπικοί μισθοί αυξήθηκαν, γεγονός που μπορεί προφανώς να βοηθήσει στη διαδικασία αγοράς ενός σπιτιού.

Δεδομένου ότι υπάρχει μείωση της ιδιοκτησίας προς πώληση στο Αϊντάχο, εάν σκεφτήκατε ποτέ να πουλήσετε το σπίτι σας, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να το κάνετε. Περιοχές όπως το Boise και το νοτιοδυτικό Idaho έχουν τρομερή ανάγκη από πωλητές.

Η μείωση του αριθμού των κατοικιών προς πώληση στο Boise είναι μια εγγύηση ότι η αγορά ακινήτων του Αϊντάχο θα συνεχίσει να έχει μεγάλες δυνατότητες για τους πωλητές, ακόμη και πολύ μετά την άνοιξη.

Οι τιμές του νοικοκυριού σε ολόκληρη την επικράτεια αυξήθηκαν κατά 10,6% το τελευταίο έτος και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά 4,8% μέχρι το επόμενο έτος.

Η αγορά ακινήτων του Boise έχει υποστεί καλή ανάκαμψη από το κραχ. Boise όχι μόνο ανακτάται το πόδι του, άρχισε να ευδοκιμεί. Με σταθερά θεμελιώδη στοιχεία της αγοράς, αυτή η ανάπτυξη δεν φαίνεται να επιβραδύνεται γρήγορα.

Ο Boise είναι πραγματικά σε τρομερό ρυθμό. Οι τρέχουσες τιμές ενδέχεται να είναι χαμηλότερες από τον εθνικό μέσο όρο, αλλά αυξάνονται σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα βιώσιμο βήμα φέτος. Στην πραγματικότητα, οι τρέχοντες αριθμοί τιμών κατοικιών δεν απέχουν πολύ από τα επίπεδα προ της κατάρρευσης. Αυτό πρέπει να θεωρηθεί ως σήμα ότι η ακίνητη περιουσία του Boise δεν έχει αυξηθεί γρηγορότερα από ό, τι θα έπρεπε να ήταν στο ύψος της αγοράς και δεν έχει μειωθεί πάρα πολύ. Αυτό καθιστά την αγορά ιδανική για να διαμείνει ή να επενδύσει.

  •  
    Μετάβαση στο Αϊντάχο. Αποδημιώνετε και ζήστε στο Αϊντάχο

      Συνεχίζοντας να αναλύουμε ποιες χώρες είναι οι πιο ενδιαφέρουσες να επενδύσουν, η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί σε ένα αμερικανικό κράτος, όπου κυριαρχούν η φυσική ομορφιά και μια πολύ δραστήρια νυχτερινή ζωή. Πέρασα από τον ποταμό Σομόν, ο οποίος εγγυάται κάθε χρόνο τον εξειδικευμένο τουρισ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 9621

Πώληση Μονοκατοικία, Αϊντάχο, Ada County, Boise, Boise

168,918.92EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

1500 m²
3 Το ακίνητο μπλοκ υπνοδωμάτιο λίμνη δάπεδα μωσαϊκό ενός carport ιστορία, γκαράζ, μπάρμπεκιου στην λίμνη κοντά σε όλα και την παραλία.
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB